НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав курський прорив "ситуацією". Міноборони РФ показало, де "бомблять" свою ж територію  На аеродромі у Волгоградській області уражено склади з КАБами та паливом, - джерела  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Температура знизиться. Де виснажлива спека почне слабнути та стане прохолодніше у День Незалежності України  Аномальна спека, але подекуди обіцяють дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 серпнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.08.2024 236

В Україну повертається спека до +37: синоптики дали прогноз на початок тижня

Після невеликої перерви в Україну знову повернеться спекотна погода. У деяких регіонах нашої країни стовпчики термометрів піднімуться до +37 градусів.

July-2019_20.08.24

Частину областей найближчими днями накриють грозові дощі. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

У вівторок, 20 серпня, дощі відступлять із частини областей. Опади можливі лише у Львівській, Рівненській та Волинській областях. Спека у цей день посилиться. На півдні температура підніметься до +37 градусів.

На північному сході та в центрі України синоптики прогнозують +31…+35 градусів. У західних областях буде трохи прохолодніше. Протягом дня очікується +26…+29.

У середу, 21 серпня, погодні умови не зазнають суттєвих змін. В Україні очікується переважно сонячна погода. Лише на заході подекуди можливі дощі з грозами.

Протягом дня у більшості регіонів буде спекотно. Температура повітря підніметься до +35…+37 градусів.

Як повідомляв OBOZ.UA, за прогнозами синоптиків, вересень буде схожим на серпень. У перший осінній місяць слід очікувати теплої та непостійної погоди.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну повертається спека до +37: синоптики дали прогноз на початок тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.08.2024 236
Еще материалы раздела «Суспільство»