НОВИНИ ДНЯ: 23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Путін вже зовсім скоро буде змушений оголосити "таємну" мобілізацію — BILD  Кокосове печиво: рецепт смачної випічки без борошна  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході  Росіяни шоковані через наступ ЗСУ в РФ: у Путіна готують людей до "нової нормальності"  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпнявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
21.08.2024 232

Трамп запропонує Маску посаду в адміністрації, якщо переможе на виборах, - ЗМІ

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп планує запропонувати мільярдеру Ілону Маску державну посаду, якщо переможе на виборах.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на ReutersCNBC і CoinGape. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як пишуть видання, в інтерв'ю Reuters Трамп дав зрозуміти, що хотів би запропонувати генеральному директору Tesla та SpaseX Ілону Маску посаду в кабінеті міністрів чи радника у разі, якщо здобуде перемогу на президентських виборах у США.

Трамп похвалив мільярдера за його внесок у технології, особливо в галузі електромобілів та освоєння космосу. Він заявив, що Маск може зіграти цінну роль у його кабінеті або в якості радника, залежно від готовності лідера Tesla і SpaseX прийняти таке рішення.

Також кандидат від республіканців заявив, що розгляне можливість скасування податкової пільги у розмірі 7,5 тисяч доларів для деяких нових електромобілів. CNBC зазначає, що це може вплинути на бізнес компанії Tesla, яка продає електромобілі.

Зазначимо, що Маск підтримав Трампа у липні після того, як на колишнього президента США було скоєно замах під час передвиборного мітингу у Пенсільванії.

На виборах у листопаді Трамп зустрінеться з віце-президентом Камалою Гарріс, кандидатом від Демократичної партії.

Вибори у США

Зазначимо, що вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року. Новообрані президент і віце-президент офіційно вступлять на свої посади 20 січня 2025 року, в день інавгурації.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Гарріс, імовірно, проведе два раунди дебатів із Трампом. Перший очікується вже 10 вересня на каналі ABC News.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп запропонує Маску посаду в адміністрації, якщо переможе на виборах, - ЗМІ 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
21.08.2024 232
Еще материалы раздела «Ранкова кава»