НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав курський прорив "ситуацією". Міноборони РФ показало, де "бомблять" свою ж територію  На аеродромі у Волгоградській області уражено склади з КАБами та паливом, - джерела  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Температура знизиться. Де виснажлива спека почне слабнути та стане прохолодніше у День Незалежності України  Аномальна спека, але подекуди обіцяють дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 серпнявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
21.08.2024 186

Тепер офіційно. Гарріс стала кандидатом на пост президента США від демократів

Віцепрезидентка США Камала Гарріс символічно прийняла номінацію на пост кандидата в президенти від Демократичної партії.

_garris_kamala_harris__gettyimages_2153889286_48c190deb9efe800caae20da801a0abd_650x410_21.08.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

Гарріс виступила по відеозв'язку з Вісконсина, після того як делегати Демократичного національного з'їзду провели урочисту перекличку в Чикаго.

«Для нас велика честь бути вашими номінантами. Це кампанія, заснована на силі народу, і разом ми прокладемо новий шлях уперед», - заявила вона.

Віцепрезидентка Гарріс уже стала офіційним номінантом партії на посаду президента на початку цього місяця, отримавши більшість голосів під час віртуального голосування.

Гарріс - перша кольорова жінка, яка стала номінантом від найбільшої американської політичної партії. У четвер, в останній день з'їзду, вона виголосить свою промову.

Вибори у США

Гарріс розпочала свою кампанію після того, як президент США Джо Байден вирішив не балотуватися у зв'язку з невдалим виступом на дебатах із Дональдом Трампом.

Після цих дебатів серед демократів та прихильників Байдена почалася паніка, оскільки багато хто засумнівався у його шансах на перемогу на майбутніх виборах.

Зазначимо, що Гарріс увійшла в історію США як перша жінка з кольоровою шкірою, яка отримала номінацію на пост президента від однієї з найбільших партій.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тепер офіційно. Гарріс стала кандидатом на пост президента США від демократів 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
21.08.2024 186
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»