НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав курський прорив "ситуацією". Міноборони РФ показало, де "бомблять" свою ж територію  На аеродромі у Волгоградській області уражено склади з КАБами та паливом, - джерела  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Температура знизиться. Де виснажлива спека почне слабнути та стане прохолодніше у День Незалежності України  Аномальна спека, але подекуди обіцяють дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 серпнявсі новини дня
22.08.2024 168

У Пентагоні заявили, що РФ перекидає "невеликі сили" на Курщину.

У Росії є серйозні проблеми після початку операції на Курщині.

cb1e1ee0aa4260c97003d12679b2b9b5_22.08.24

Сполучені Штати фіксують передислокацію невеликої частини російських військ на територію Курської області, де вже два тижні триває наступ Збройних сил України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер.

За словами Райдера, у США "справді спостерігають ознаки того, що росіяни передислоковують невеликі сили в Курську область для реагування" на наступ ЗСУ.

Він зазначив, що у Росії є серйозні проблеми після початку операції на Курщині.

"Якщо говорити загалом, то Росія досі докладає зусиль для реагування (на наступ. – Ред.), і можна спостерігати просування українських сил", – додав речник Пентагону.

Водночас Райдер відмовився уточнювати, чи йдеться про передислокацію російських сил з України або з інших регіонів Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нардеп розповів, чому росіяни не чинили опір ЗСУ на Курщині.

Крім того, ми також інформували, що соратник Гіркіна запропонував не міняти строковиків, які здалися в полон.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Пентагоні заявили, що РФ перекидає "невеликі сили" на Курщину. 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
22.08.2024 168
Еще колонки: Колонки / Блоги