НОВИНИ ДНЯ: 23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Путін вже зовсім скоро буде змушений оголосити "таємну" мобілізацію — BILD  Кокосове печиво: рецепт смачної випічки без борошна  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході  Росіяни шоковані через наступ ЗСУ в РФ: у Путіна готують людей до "нової нормальності"  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпнявсі новини дня
Політика
Україна
22.08.2024 1817

Прем'єр Індії Моді зробив заяву про "швидке відновлення миру" в Україні

Політик збирається відвідати Київ.

8a1897f82e2e4cd02c27df082c837e31_22.08.24

Прем’єр-міністру Індії Нарендра Моді, який має приїхати до Києва з візитом, планує обговорити можливість мирного закінчення війни в Україні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Зазначається, що перед своїм від'їздом до Польщі, а після - до України, політик заявив про свої наміри "поділиться перспективами" щодо мирного вирішення конфлікту. Говорячи щодо мирних ініціатив, Моді зазначив, що "як друг і партнер ми сподіваємося на швидке відновлення миру та стабільності в регіоні".

Окрім того, зі слів Моді, в Києві він намагатиметься зміцнити двосторонню співпрацю між країнами.

Як повідомлялося, прем'єр Індії Нарендра Моді відвідає Україну з візитом у п'ятницю, 23 серпня, у День Державного прапора України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прем'єр Індії Моді зробив заяву про "швидке відновлення миру" в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
22.08.2024 1817
Еще материалы раздела «Україна»