НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав курський прорив "ситуацією". Міноборони РФ показало, де "бомблять" свою ж територію  На аеродромі у Волгоградській області уражено склади з КАБами та паливом, - джерела  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Температура знизиться. Де виснажлива спека почне слабнути та стане прохолодніше у День Незалежності України  Аномальна спека, але подекуди обіцяють дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 серпнявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
22.08.2024 299

Рада ухвалила закон про відстрочку для ще однієї категорії осіб

Раніше такого права не мали неповнорідний брат чи сестра тих, хто загинули або зникли без вісти на війні.

ee58de12c264db939cdfc25192675c4a_22.08.24

Верховна Рада 21 серпня ухвалила закон про відстрочку від мобілізації для військовозобов’язаних, чиї близькі родичі, зокрема рідний (повнорідний, неповнорідний) брат чи сестра, загинули або зникли без вісти у боях. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Рада підтримала одразу в цілому законопроєкт №11391 про надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації для військовозобов’язаних, чиї близькі родичі, зокрема рідний (повнорідний, неповнорідний) брат чи сестра, загинули або зникли без вісти під час участі в бойових діях у період дії воєнного стану.

Свої голоси за цю законодавчу ініціативу віддали 310 народних депутатів.

Нагадаємо, раніше Міноборони у своєму висновку підтримало законопроєкт №11391, яким пропонувалося повернути право на відстрочку від мобілізації для тих, чиї неповнорідні брат чи сестра загинули або зникли безвісти під час участі у бойових діях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рада ухвалила закон про відстрочку для ще однієї категорії осіб 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
22.08.2024 299
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»