НОВИНИ ДНЯ: 23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Путін вже зовсім скоро буде змушений оголосити "таємну" мобілізацію — BILD  Кокосове печиво: рецепт смачної випічки без борошна  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході  Росіяни шоковані через наступ ЗСУ в РФ: у Путіна готують людей до "нової нормальності"  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпнявсі новини дня
Політика
Україна
23.08.2024 155

Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході

За словами військового, основна тактика окупантів полягає у тотальному використанні переваги в людських ресурсах.

e8d187509ef9d1097e5fa64397964029_23.08.24

РФ має тотальну перевагу в особовому складі і в цьому – головна перевага ворога. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив начальник розвідки артилерії 4-ї бригади "Рубіж", капітан НГУ Володимир Назаренко, передає "Еспресо".

Він наголосив, що ситуація на сході країни залишається надзвичайно напруженою. Ворог намагається тиснути й просуватися далі. Йдеться про Бахмутський, Сіверський та Лиманський напрямки.

"Основна тактика противника полягає у тотальному використанні переваги в людських ресурсах, не цінуючи ані людські життя, ані ресурси", – каже Назаренко.

За його словами, окупанти продовжують використовувати величезну кількість артилерійських боєприпасів, а також активно застосовують дрони зі скидами, FPV-дрони та ударні безпілотники на кшталт "Крило".

"Ворожі БПЛА ведуть розвідку та коригують удари, що значно ускладнює ситуацію. Але Сили оборони продовжують тримати позиції та завдавати значних втрат російським військам", – зазначив начальник розвідки артилерії 4-ї бригади "Рубіж".

Нагадаємо, що російський військовий підірвав своїх поплічників і перейшов на бік України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході 5.00 5 2
Політика / Україна
23.08.2024 155
Еще материалы раздела «Україна»