НОВИНИ ДНЯ: Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході  Росіяни шоковані через наступ ЗСУ в РФ: у Путіна готують людей до "нової нормальності"  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Операція на Курщині знищила чотири міфи про Росію – Foreign Policy назвало, які саме  Спалювали авто ЗСУ і готували підпали квартир: СБУ спіймала три групи зловмисників   "Путін переслідує імперський проєкт": у Німеччині оцінили готовність РФ до переговорів  Синоптикиня дала прогноз на День Прапора в Україні і розповіла, коли чекати послаблення спекивсі новини дня
Політика
Україна
23.08.2024 219

Удар по аеродрому "Маринівка" у РФ: з'явилися супутникові знімки наслідків

Служба безпеки спільно із ССО вночі 22 серпня атакувалаеродром "Маринівка" у Волгоградській області Росії. У мережі з'явилися супутникові знімки наслідків удару.

photo_2024_08_22_19_14_13__3_22.08.24_2

На супутникових знімках можна побачити серйозні ураження на території аеродрому та зруйновані ангари, у яких могли стояти російські літаки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter (X) OSINT-дослідника MT Anderson. Про це повідомляють Контракти.UA.

Атака на аеродром "Маринівка"

В ніч на 22 серпня у Волгоградській області пролунали вибухи. Росіяни поскаржилися на атаку дронів. У мережі повідомляли про пожежу на аеродромі "Маринівка".

Пізніше джерела РБК-Україна повідомили, що СБУ та Сили спецоперацій атакували аеродром "Маринівка" Волгоградської області. Там були атаковані склади з КАБами та паливом. На авіабазі виникла пожежа, там також була детонація.

Супутники зафіксували три осередки пожежі на території аеродрому. Один із них - на майданчику, де могли стояти російські літаки.

Варто зазначити, що аеродром "Маринівка" - це єдиний аеродром Росії, де були побудовані укриття для літаків.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удар по аеродрому "Маринівка" у РФ: з'явилися супутникові знімки наслідків 5.00 5 2
Політика / Україна
23.08.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»