НОВИНИ ДНЯ: Ситуація надзвичайно напружена: військовий назвав, у чому РФ має тотальну перевагу на Сході  Росіяни шоковані через наступ ЗСУ в РФ: у Путіна готують людей до "нової нормальності"  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Операція на Курщині знищила чотири міфи про Росію – Foreign Policy назвало, які саме  Спалювали авто ЗСУ і готували підпали квартир: СБУ спіймала три групи зловмисників   "Путін переслідує імперський проєкт": у Німеччині оцінили готовність РФ до переговорів  Синоптикиня дала прогноз на День Прапора в Україні і розповіла, коли чекати послаблення спекивсі новини дня
Політика
Україна
23.08.2024 181

"Могутній, рідний, нещадний": Сирський привітав українців із Днем Прапора

Стяг символізує нашу свободу над звільненою землею.

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначається день Державного Прапора. Це  — символ нашої перемоги. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це написав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

"Могутній — на броні українських танків. Рідний — на пікселі наших воїнів. Безпощадний — на крилі бойового літака. Він — символ свободи над звільненою землею і вогонь помсти на щиті полеглого побратима. Він — символ нашої Перемоги. З Днем Державного Прапора України! Слава Україні!",  — написав він.

Нагадаємо, 24 серпня для глядачів працюватимуть команди телеканалів "1+1 Марафон" і "Рада", які покажуть чимало ексклюзивних матеріалів, включень, а також спецпроєкт з ведучими всіх мовників марафону під назвою "Єдині. Незалежні".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Могутній, рідний, нещадний": Сирський привітав українців із Днем Прапора 5.00 5 1
Політика / Україна
23.08.2024 181
Еще материалы раздела «Україна»