НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
24.08.2024 276

РФ зупинила поромне сполучення з окупованим Кримом після удару по порту "Кавказ"

РФ призупинила поромне сполучення між півднем Росії та окупованим Кримом після того, як напередодні в порту "Кавказ" було потоплено судно, завантажене залізничними вагонами з паливом.

_roszmi_ba1366c62d2126590abee4011cc8d3cd_650x410_24.08.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Міністерство транспорту РФ. Про це повідомляють Контракти.UA.

"На період усунення наслідків події Керченська поромна переправа тимчасово не функціонує", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві також заявили, що вантажні транспортні засоби нібито "можуть скористатися альтернативним сухопутним маршрутом до Криму".

Ліквідація порома

Військово-морські сили України заявили, що знищили пором "Конро Трейдер" у порту "Кавказ" у Краснодарському краї Росії, одному з найбільших портів Росії на Чорному морі, який використовувався для доставки палива та зброї до Криму.

За словами Федора Бабенкова, голови району міста Темрюк, на території якого знаходиться порт, на поромі було 30 залізничних вагонів з паливом. МНС Росії повідомило, що після атаки було врятовано 17 людей.

Також повідомлялося, що судно затонуло.

Раніше ВМС змогли пошкодити російський пором "Слов'янин", який був також дуже важливим для логістики окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ зупинила поромне сполучення з окупованим Кримом після удару по порту "Кавказ" 5.00 5 2
Політика / Україна
24.08.2024 276
Еще материалы раздела «Україна»