НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриє спека +36 градусів: де температура різко зросте  Росіяни не сприймають Україну як незалежну державу: у цьому переконані 76% опитаних українців  Плавання, легка атлетика і волейбол: повний список учасників Паралімпіади-2024 від України  В Україні у неділю без опадів, удень до +37°  Україна та Індія погодили чотири документи про співпрацю, - Зеленський  Заплутана система командування та логістичні проблеми: чому Росія не перекидає війська на Курщину  У Зеленського пояснили, чому візит Моді до Києва має велике значеннявсі новини дня
Політика
Україна
24.08.2024 396

Шмигаль вимагає від ТЦК припинити знімати водіїв з рейсових автобусів

Шмигаль просить Міноборони заборонити зняття водіїв з рейсових автобусів.

c0c19f0b54a660ae9bfdf158cbe83f3d_24.08.24

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль звернувся до Міністерства оборони з проханням роз'яснити територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) неприпустимість зняття водіїв з автобусів під час рейсів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він сказав під час "Години запитань до уряду" у Верховній Раді.

"Коли знімають ТЦК водіїв із бусів, це недопустимо. Також неприпустима ситуація, коли їде просто рейсовий автобус і водія забирають," — заявив прем'єр-міністр.

Шмигаль закликав Міністерство оборони провести роботу з ТЦК, щоб подібні ситуації більше не повторювалися. Він підкреслив важливість забезпечення нормальної роботи транспортної системи країни, особливо в умовах воєнного стану, коли громадяни покладаються на громадський транспорт для пересування.

Нагадаємо, в Ужгороді співробітники ТЦК та СП силою забрали водія автобуса, який привіз дитячу збірну з Вінниці на спортивні змагання із тхеквондо. Водій автобуса заночував у хостелі, куди приблизно о 1:30 ночі увірвалися співробітники ТЦК із поліцейськими і силоміць забрали його разом з іншими чоловіками до військкомату.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль вимагає від ТЦК припинити знімати водіїв з рейсових автобусів 5.00 5 1
Політика / Україна
24.08.2024 396
Еще материалы раздела «Україна»