НОВИНИ ДНЯ: Я твердо стоятиму на боці України та наших союзників з НАТО – Гарріс  Прогноз погоди на вихідні: синоптики повідомили, чи відступить спека та попередили про опади в чотирьох регіонах  Синоптикиня повідомила, яка погода буде в Україні на День Незалежності  Спека не відступить? Синоптикиня дала прогноз на День Незалежності України  На вихідних в Україні збережеться спека  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапоравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.08.2024 146

Спека не відступить? Синоптикиня дала прогноз на День Незалежності України

В Україні на День Незалежності в суботу, 24 серпня, очікується спекотна, суха та сонячна погода. Подекуди стовпичики термометрів сягатимуть до +35 градусів, а локальні грозові дощі можливі лише на Донеччині та Луганщині.

1686848592_kartin-papik-pro-p-kartinki-zheltie-tsveti-na-sinem-fone-29_24.08.24

Такий прогноз оприлюднила українська синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. "На День Незалежності України погода буде сонячною", – написала вона. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

За даними синоптикині, у більшості областей опадів не очікується, лише на Луганщині та Донеччині у суботу ймовірні локальні грозові дощі.

Протягом дня в Україні +26...+30 градусів, у східних областях, південній частині та на Дніпропетровщині +31...+35 градусів.

У Києві сонячно та без сильної спеки, впродовж дня "очікуються хороші справжні літні +28...+29 градусів", прогнозує Наталка Діденко.

"Атмосфера саме на найголовніші наші свята робить нам такий чудовий синоптичний свіжий подарунок. Вже в неділю сильна спека повернеться. Проте недовго їй панувати. Плин природи, вищі закони візьмуть своє", – зазначила вона.

Зазначимо, за даними Укргідрометцентру, у неділю, 25 серпня, в Україні буде сухо та спекотно, на півдні очікується до +37 градусів тепла.

У понеділок, 26 серпня, спека утримається, опадів не прогнозують. А от у вівторок, 27 серпня, дощі очікуються на Донеччині, Луганщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі, Херсонщині, Івано-Франківщині та Закарпатті. Стане дещо прохолодніше, максимальна температура сягатиме +32 градусів.

У середу, 28 серпня, дощі литимуть уже на всій території України. Уночі від +15 до +23 градусів, удень +27...+31.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше в Укргідрометцентрі спрогнозували, що погода в Україні у вересні буде схожа на серпневу. Початок осені обіцяє бути теплим, а загалом упродовж сезону атмосферні процеси можуть бути мінливими.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека не відступить? Синоптикиня дала прогноз на День Незалежності України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.08.2024 146
Еще материалы раздела «Суспільство»