НОВИНИ ДНЯ: Я твердо стоятиму на боці України та наших союзників з НАТО – Гарріс  Прогноз погоди на вихідні: синоптики повідомили, чи відступить спека та попередили про опади в чотирьох регіонах  Синоптикиня повідомила, яка погода буде в Україні на День Незалежності  Спека не відступить? Синоптикиня дала прогноз на День Незалежності України  На вихідних в Україні збережеться спека  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапоравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.08.2024 127

Синоптикиня повідомила, яка погода буде в Україні на День Незалежності

24 серпня погода потішить українців.

На День Незалежності, 24 серпня, погода в Україні буде сонячною та переважно сухою. Про це повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"У більшості областей опадів не очікується, лише на Луганщині та Донеччині завтра ймовірні локальні грозові дощі", - уточнила експертка з погоди.

За її даними, температура повітря в Україні становитиме протягом дня +26...+30 градусів, у східних областях, південній частині та на Дніпропетровщині розігріє до +31...+35 градусів.

У Києві 24 серпня погода буде сонячною та без сильної спеки, каже Наталка Діденко. Впродовж дня очікуються хороші справжні літні +28...+29 градусів.

"Вже у неділю сильна спека повернеться. Проте недовго їй панувати", - спрогнозувала синоптикиня.

Погода на вихідні - прогноз синоптика

Синоптик Ігор Кібальчич каже, що найближчі вихідні в Україні будуть сонячними, теплими та без опадів.

За словами експерта, над більшою частиною Східної Європи сформувалося поле високого тиску, що сприяє спокійним погодним умовам на великій території. Це означає, що значних коливань температури не буде, а опади майже повністю відсутні.

Згідно з його прогнозом, протягом найближчих двох днів очікується стабільна і тепла погода без дощів. У південно-східних регіонах України збережеться спекотна погода з температурою від +31 до +36 °С, при цьому вітер буде слабким.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня повідомила, яка погода буде в Україні на День Незалежності 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.08.2024 127
Еще материалы раздела «Суспільство»