НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Що відбувається на ринку нерухомості і чого чекати далі: оцінки та прогноз девелоперів  Без води та опалення: у ЄС прогнозують Україні складну зиму  США не забороняють Україні використовувати зброю для ударів по РФ — Пентагон  Як приготувати хрумкий лаваш з куркою: рецепт з TikTok  Cпека ще мучитиме українців: прогноз погоди до кінця літа  Курська операція є початком нової стратегії України – екскерівник зовнішньої розвідкивсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2024 146

Лукашенко раптово привітав українців з Днем Незалежності та дав пораду про "мову миру"

Лукашенко заявив, що "хоче дружити з українцями".

95c1f15853c80038317d04bf6398ed04_25.08.24

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко цинічно привітав українців з Днем Незалежності та побажав "мирного неба". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться на офіційному сайті президента Білорусі.

Лукашенко, який 2022 року дозволив російським окупантам зі своєї території наступати на Київ, 2024 року побажав українцям "мирного неба, благополуччя та громадянської солідарності".

"Нас об'єднують не лише спільна доля та родинні зв'язки, а й прагнення дружити та ладнати з сусідами", - йдеться у привітанні білоруського диктатора.

Також самопроголошений президент Білорусі порадив українцям "говорити мовою миру для майбутнього усіх слов'янських держав, бо мовляв альтернативи цьому нема".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Білорусь розгорнула авіацію та війська ППО поблизу українського кордону. Це сталося після заяви самопроголошеного президента Олександра Лукашенка про те, що майже третина білоруських військ буде розміщена вздовж кордону з Україною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко раптово привітав українців з Днем Незалежності та дав пораду про "мову миру" 5.00 5 2
Політика / Україна
25.08.2024 146
Еще материалы раздела «Україна»