НОВИНИ ДНЯ: У Байдена прокоментували візит премʼєра Індії до України  В недрах Земли обнаружен невероятный "тайник" с алмазами: смогут ли люди до них добраться  Зеленський розповів, як операція в Курщині зупинила російську загрозу для Сум  Кабачкові човники з куркою та сиром: рецепт легкої вечері для літнього вечора  Обличчя Ісуса відтворили із зображення на Туринській плащаниці: який він має вигляд  Зеленський попросив партнерів прискорити допомогу: фронт воює снарядами, а не словами "скоро"  "Перед Путіним стоїть нелегке завдання": експертка НАТО про перспективи росіян на Курщинівсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2024 194

Зеленський попросив партнерів прискорити допомогу: фронт воює снарядами, а не словами "скоро"

Є пакети військової допомоги, які були оголошені партнерами, але ще не поставлені в Україну. А для ЗСУ вчасне постачання зброї та техніки наразі є ключовим у боротьбі з російською агресією.

_portret__gettyimages_2156460288_52fce14cf530f8888c0da4b3fc56e2c0_650x410_25.08.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Вчасне постачання ключове зараз. Є пакети оголошені, проголосовані, але не поставлені в Україну. А фронт воює снарядами й технікою, а не словами "завтра" чи "скоро", - сказав Зеленський.

Президент наголосив, що Україна наразі робить все необхідне, щоб прискорити постачання військової допомоги на фронт.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що зволікання партнерів щодо дозволів Україні використовувати далекобійну зброю є опорою російського наступального потенціалу.

Окрім того, як повідомляв Інститут вивчення війни (ISW), допомога західних партнерів може допомогти Збройним силам України перевершити перевагу в артилерії над РФ, захопити ініціативу на полі бою та змінити траєкторію війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський попросив партнерів прискорити допомогу: фронт воює снарядами, а не словами "скоро" 5.00 5 2
Політика / Україна
25.08.2024 194
Еще материалы раздела «Україна»