НОВИНИ ДНЯ: У Байдена прокоментували візит премʼєра Індії до України  Cпека ще мучитиме українців: прогноз погоди до кінця літа  Росіяни не сприймають Україну як незалежну державу: у цьому переконані 76% опитаних українців  Я твердо стоятиму на боці України та наших союзників з НАТО – Гарріс  Прогноз погоди на вихідні: синоптики повідомили, чи відступить спека та попередили про опади в чотирьох регіонах  Синоптикиня повідомила, яка погода буде в Україні на День Незалежності  Спека не відступить? Синоптикиня дала прогноз на День Незалежності Українивсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2024 378

Зеленський назвав два способи змусити Путіна закінчити війну

За словами президента, дипломатичний шлях зменшить втрату людей і часу.

b99974f73de7e75470b6ffd73b562331_25.08.24

Україна прагне змусити президента РФ Володимира Путіна припинити війну дипломатичним шляхом, але українська армія також буде готовою силою витиснути ворога за межі країни. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський під час брифінгу з нагоди Дня Незалежності.

“Ми будемо робити все, щоб змусити Путіна закінчити цю війну дипломатично, щоб було менше втрат, людей насамперед, і часу”, - заявив він.

Водночас Зеленський назвав і другий спосіб завершити війну, якщо, за його словами, “партнери "посиплються" і не будуть стояти міцно проти агресії Путіна”.

“Ми зробимо все, щоб наша армія була готова справедливо витиснути Путіна з території нашої країни", - наголосив президент.

Нагадаємо, у своєму привітанні з Днем Незалежності президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що Росія дізнається, що таке відплата по-українськи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав два способи змусити Путіна закінчити війну 5.00 5 2
Політика / Україна
25.08.2024 378
Еще материалы раздела «Україна»