НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
26.08.2024 236

“Зберегли тисячі життів”: Сирський вручив нагороди десантникам, які воюють на Курщині

Головнокомандувач подякував воїнам за сміливість і відданість українському народу.

b5fcaf5dc833951b95c55047639b6228_26.08.24

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський нагородив воїнів-десантників, які ведуть бойові дії в Курській області Росії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомили в командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ.

“24 серпня, з нагоди Дня Незалежності України Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Олександр Сирський вручив Державні нагороди та відомчі відзнаки воїнам-десантникам декількох бригад Десантно-штурмових військ ЗС України, які ведуть бойові дії на території Курської області РФ”, — йдеться у повідомленні.

Виступаючи перед десантниками, він відзначив важливу роль, яку зіграли бригади Десантно-штурмових військ ЗС України у проведенні штурмових та наступальних дій, а також підкреслив значення Курської операції для українців та міжнародної спільноти.

“Завдяки вам збережені тисячі життів цивільних громадян у прикордонних районах. Дякую вам, воїни, за сміливість і відданість українському народу”, — сказав генерал.

Нагадаємо, Росії потрібно від 15 до 20 бригад або не менш, ніж 50 тисяч військових, щоб витіснити ЗСУ з російських територій, які Сили оборони України зайняли під час наступу в Курській області. Такі оцінки анонімних чиновників із США наводить The New York Times.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Зберегли тисячі життів”: Сирський вручив нагороди десантникам, які воюють на Курщині 5.00 5 2
Політика / Україна
26.08.2024 236
Еще материалы раздела «Україна»