НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Світ
26.08.2024 474

Путін наказав витіснити ЗСУ з Курської області до 1 жовтня: експертка вказала на цікаву деталь

Путін оголосив режим контртерористичної операції на Курщині.

eb04477fa0d4342b381712c90088f60c_26.08.24

Володимир Путін наказав, щоб до 1 жовтня українських військових не залишилося на території Курської області. Слід сказати, що взагалі вся структура так званої Курської операції дуже дивна. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова.

“Бо Путін оголосив там режим контртерористичної операції. Але при цьому доручив очолити її ведення Олексію Дьоміну. При тому, що, здавалося б, чисто формально, нею повинен керувати Гортников. Навіщо це зроблено? Чи Дьоміну дають шанс якось себе проявити. Чи навпаки, якщо в нього нічого не вийде, то його кар'єрі кінець. Цього ми поки що не знаємо — це все в голові лише Путіна”, — каже Ольга Курносова.

Що зрозуміло точно, за її словами, що в Росії шукатимуть “стрілочника”.

“І найкращий кандидат на роль такого стрілочника — начальник генерального штабу Герасимов. Незалежно від того, доповідав він про скупчення військ Путіну, що цілком можливо, чи не доповідав”,  — розповіла аналітикиня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін наказав витіснити ЗСУ з Курської області до 1 жовтня: експертка вказала на цікаву деталь 5.00 5 1
Політика / Світ
26.08.2024 474
Еще материалы раздела «Світ»