НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
26.08.2024 432

Стало відомо, який план готують Сили оборони щодо Криму та Кримського мосту

Юсов розповів про нові плани Сил оборони України щодо Криму і Кримського мосту.

Сили оборони України розробили план для повернення Криму під контроль України та знищення Кримського мосту. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі КИЇВ24.

Юсов зазначив, що Крим є стратегічно важливим для Росії з точки зору військової логістики та постачання, оскільки росіяни використовують півострів як військову базу.

“Ми всі б хотіли подивитися на годинники та сказати, що Кримський міст буде жити ще 15 хвилин. Реальність — вона складніша.”, — сказав він.

Він також підкреслив, що Сили оборони України мають план для повернення контролю над Кримом і знищення Кримського мосту. При цьому, за його словами, подробиці не будуть розкриватися, як і в попередніх випадках, щоб не зашкодити ефективності операцій.

Нагадаємо, начальник української військової розвідки Кирило Буданов повідомив, що робота по знищенню Кримського мосту триває. Він зазначив, що спецпризначенці ГУР працюють над дальніми ударами по російських військових об’єктах в Криму і над знищенням Керченського мосту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, який план готують Сили оборони щодо Криму та Кримського мосту 5.00 5 1
Політика / Україна
26.08.2024 432
Еще материалы раздела «Україна»