НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
27.08.2024 248

Сирський обговорив із командувачем військ НАТО в Європі посилення української ППО

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у понеділок, 26 серпня, провів телефонну розмову з верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, командувачем збройних сил США в Європі, генералом Крістофером Каволі.

_president_gov_ua__1__461164789417535afdbdfd11b54135a2_650x410_27.08.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram Олександра Сирського. Про це повідомляють Контракти.UA.

За словами Сирського, він поінформував Каволі про ситуацію та хід бойових дій на різних напрямках фронту.

Головнокомандувач ЗСУ подякував за надану військову допомогу, а також окреслив основні потреби української армії, зокрема щодо боєприпасів, військової техніки та іншого озброєння.

"Обговорили питання посилення нашої ППО. Захист наших міст та критичної інфраструктури від постійних терористичних атак Російської Федерації є одним із ключових пріоритетів", - зазначив Сирський.

Нагадаємо, після сьогоднішньої масованої атаки РФ по Україні президент Володимир Зеленський закликав партнерів допомогти захистити українське небо, як на Близькому Сході.

Він наголосив, що українські Сили протиповітряної оборони могли б зробити значно більше для захисту життя мирних жителів, якби авіація європейських сусідів діяла спільно з українськими літаками F-16 та ППО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сирський обговорив із командувачем військ НАТО в Європі посилення української ППО 5.00 5 1
Політика / Україна
27.08.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»