НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
27.08.2024 453

Західні партнери уникають обговорення щодо використання зброї для ударів вглиб РФ, - Зеленський

Західні партнери уникають прямих відповідей на питання про збереження обмежень на використання зброї для ударів вглиб Росії.

Про це заявив президент Володимир Зеленський на прес-конференції, відповідаючи на питання кореспондента РБК-Україна. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Вони намагаються не говорити зі мною про це, але я піднімаю це питання. Олімпіада пройшла, а пінг-понг залишився", - зазначив Зеленський, натякаючи на дипломатичні "ігри" у спілкуванні з західними союзниками.

Удари вглиб РФ

За даними Politico, українська влада планує представити високопосадовцям національної безпеки США список цілей великої дальності на території Росії, які ЗСУ могли б атакувати, якщо Вашингтон зніме обмеження на постачання американської зброї. Цей список є черговою спробою України переконати Вашингтон дозволити використання американської зброї проти Росії.

Раніше повідомлялося, що США дозволяють Україні бити на території Росії своєю зброєю під час операції в Курській області. Однак у Білому домі все ще не змінили свою позицію щодо обмежень на удари вглиб РФ американським озброєнням.

Оценка материала:

5.00 / 1
Західні партнери уникають обговорення щодо використання зброї для ударів вглиб РФ, - Зеленський 5.00 5 1
Політика / Україна
27.08.2024 453
Еще материалы раздела «Україна»