НОВИНИ ДНЯ: Федоров озвучив вартість української ракети-дрона "Паляниця"  Зеленський: операція у Курській області - частина плану України, про який поговорю з Байденом  Рецепт запіканки з баклажанів із м'ясним фаршем  Знову до школи: поради, як емоційно підготувати дитину до навчання  Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжневсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2024 150

Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський

Курська операція — важливий етап плану перемоги України, не пов'язаний із Формулою миру.

511414d20bd805730ea4f6206688af01_29.08.24

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Курська операція є важливим етапом у плані перемоги України і не має жодного стосунку до пунктів Формули миру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це глава держави сказав під час пресконференції 27 серпня.

"Курська операція не пов'язана з жодним з пунктів Формули миру. Чи пов'язана Курська операція з Самітом миру? Так, бо Курська операція є одним з пунктів плану перемоги України," — підкреслив Зеленський.

Президент наголосив, що Курська операція має свої окремі цілі, які не стосуються мирних переговорів або інших дипломатичних ініціатив. Вона спрямована на досягнення перемоги у війні та забезпечення національної безпеки України.

"Просто дуже багато всього пишуть, і іноді це не дуже допомагає. Тому що це зовсім не пов'язані речі. Курська операція має і мала абсолютно інші цілі, ніж зустріч по енергетиці з колегами (у Катарі — ред.). Енергетика дуже важлива, але важливо закінчити війну. А Курська операція — один з етапів цього процесу," — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що видання The Washington Post написало, що Україна та Росія мали відправити делегації до столиці Катару Дохи для опосередкованих переговорів щодо припинення ударів по енергетиці та енергетичній інфраструктурі з обох боків. У ролі посередників мали виступити катарці, які зустрічалися б окремо з українською і російською делегаціями.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2024 150
Еще материалы раздела «Україна»