НОВИНИ ДНЯ: Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає  Зеленський про повернення українських чоловіків з-за кордону: я тільки за, але без примусу  Зеленський відповів, чи буде Росія присутня на другому Саміті миру  Спека наприкінці літа: у Києві три дні поспіль фіксують температурні рекорди  Ліквідація Кримського мосту: Зеленський прокоментував резонансну заяву ГУР  Є складнощі щодо повернення держзрадників до України, - Зеленський  Суперництво між ФСБ та Генштабом заважає діям РФ у Курській області, - генерал СШАвсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2024 256

ТЦК відкриватимуть вогонь на ураження у випадку загрози життю, - Волинський військкомат

У разі загрози життю військовим територіальних центрів комплектування, по озброєних нападниках буде вестись вогонь на ураження.

_oblasniy_ttsk_ta_sp_facebook_com_volynarmy__kopiya_9d8127b60c41960f39aa93abf3eb1f23_650x410_29.08.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Волинський обласний ТЦК та СП. Про це повідомляють Контракти.UA.

Дана заява відбулась на тлі нещодавнього збройного нападу на Луцький ТЦК та СП під час комендантської години, в ході якого було поранено солдата.

Зазначається, що солдати роти охорони оперативно відреагували на напад та відкрили вогонь у відповідь. Наразі підозрюваного у збройному нападі розшукують.

Як підкреслили у Волинському обласному ТЦК та СП, до особового складу всіх територіальних центрів комплектування доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження.

Зазначається, що луцькі військовослужбовці, які вчора перебували на посту охорони - це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ОМТЦК.

"Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. І будьте впевнені - знайдуть... Жарти закінчились", - наголосили в Волинському обласному ТЦК та СП.

Ситуації з ТЦК в Україні

Нагадаємо, що в одному з Одеських ТЦК сталася сутичка, під час якої невідомі намагалися "викрасти" військовозобов’язаного.

Також раніше СБУ та Нацполіція затримали пару, яка підпалила військові та волонтерські автомобілі у Київській області на замовлення Росії.

Крім того, в Одесі затримали шість молодих людей, яких підозрюють у підпалах автомобілів Сил оборони за завданням ФСБ.

Оценка материала:

5.00 / 2
ТЦК відкриватимуть вогонь на ураження у випадку загрози життю, - Волинський військкомат 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2024 256
Еще материалы раздела «Україна»