НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжне  Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає  Зеленський про повернення українських чоловіків з-за кордону: я тільки за, але без примусу  Зеленський відповів, чи буде Росія присутня на другому Саміті миру  Спека наприкінці літа: у Києві три дні поспіль фіксують температурні рекордивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.08.2024 132

Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає

На жаль, це похолодання буде короткочасним.

У Києві до кінця серпня й на початку вересня триватиме спека. Деяке зниження температури очікується лише 2 вересня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Сьогодні, за її даними, у столиці буде сухо й спекотно, повітря прогріється до +33 градусів, а ще очікується поривчатий вітер.

"Найближчими днями в столиці переважатиме спекотна погода, лише 2-го вересня очікується короткочасне послаблення спеки, якраз на початок навчального року", - повідомила Наталка Діденко.

Проте загалом, за прогнозом синоптикині, спека в Україні ще триватиме.

До кінця цього тижня в Україні прогнозується спека до +35°C, однак у Криму завдяки дощам очікується дещо прохолодніша погода. Це випливає з прогнозу синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода у Україні - прогноз до кінця тижня

29 серпня в Криму та Карпатах прогнозуються помірні дощі з грозами. Вітер східного напрямку, 7-12 м/с, а в південній частині країни можливі пориви до 15-17 м/с. Денна температура становитиме +29...+34 °C.

Напередодні вихідних можливі невеликі дощі з грозами в Херсонській області та Криму. Швидкість вітру очікується 7-12 м/с, у Приазов'ї пориви можуть досягати 15-20 м/с. Вночі буде +19…+24 °C, а вдень температура підніметься до +30…+35 °C.

На завершення літа в Україні переважатиме спекотна і суха погода, тільки в Криму очікуються невеликі дощі та прохолодніші умови. Вітер ослабне до 5-10 м/с. Нічна температура буде +19…+24 °C, денна +30…+35 °C, а в Криму температура знизиться до +25…+30 °C.

У неділю, 1 вересня, дощі на території країни не прогнозуються. Вітер буде східний, 5-10 м/с. Температура вночі +19…+24 °C, вдень по всій території країни залишатиметься +30…+35 °C.

Оценка материала:

5.00 / 2
Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.08.2024 132
Еще материалы раздела «Суспільство»