НОВИНИ ДНЯ: Федоров озвучив вартість української ракети-дрона "Паляниця"  Зеленський: операція у Курській області - частина плану України, про який поговорю з Байденом  Рецепт запіканки з баклажанів із м'ясним фаршем  Знову до школи: поради, як емоційно підготувати дитину до навчання  Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.08.2024 92

Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі

Сьогодні погода в Україні нагадує єгипетську — зі спекою та сильним вітром. Завтра спека нікуди не подінеться, проте подекуди пройдуть грозові дощі.

162069-1_large_29.08.24

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці у facebook, повідомила про спеку +35 градусів, де на її фоні буде трохи прохолодніше, а також попередила про грозові дощі у кількох областях. Пише nv.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

«Погода щодня цікава. Ніби й не міняється особливо щось зараз у синоптичній ситуації, проте атмосфера така жива, така рухлива і безмежно строката, що завжди щось цікаве знайдеться», — зазначила синоптикиня.

«От, наприклад, завтра, 29-го серпня в південній частині України буде найнижча температура, хоча й висока. Вдень +28+31 градус. Така „свіжість“ захопить також Вінниччину, Хмельниччину, південні райони Житомирщини. На решті території України завтра передбачається спека, +30+35 градусів», — повідомила експертка.

«Дощі грозові пройдуть у четвер також у південній частині та місцями досягатимуть Вінниччини, Чернівецької області, Дніпропетровщини й Донеччини. Більшість території України — суха сонячна погода. У Києві 29-го серпня очікується спека, до +32+34 градусів. Без опадів. Літо не квапиться йти від нас. Йой, най побуде», — зауважила Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.08.2024 92
Еще материалы раздела «Суспільство»