НОВИНИ ДНЯ: Трамп вказав на того, хто допоможе закінчити війну між Росією та Україною  Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжне  Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає  Зеленський про повернення українських чоловіків з-за кордону: я тільки за, але без примусу  Зеленський відповів, чи буде Росія присутня на другому Саміті мирувсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2024 199

Андрій Макаревич підтримав операцію ЗСУ на Курщині і різко звернувся до росіян із влучним запитанням

Також музикант розповів, які міфи про російську армію розвіяли українці.

7e9ae3999a168a209f4adee050ce7ebc_29.08.24

Лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич висловився про операцію ЗСУ в Курській області і звернувся до росіян із влучним запитанням. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Музикант говорить, що дії українських військових були неминучими. За словами артиста, війна повертається туди, звідки почалася. Макаревич підтримав операцію ЗСУ і зазначив, що українські військові розвіяли міфи про "непереможність російської зброї" та "найкращої армії у світі".

Також музикант звернувся до жителів Курської області з влучним запитанням. Артист змусив їх замислитися над тим, що, можливо, вони не за того президента голосували, ще й палко підтримували розв'язану ним війну.

"Але у мене є лише одне питання: що ж ви, мешканці Курської області, можливо, ви не за того президента голосували весь час? Або так добре підтримували? Це ж війна, яку розпочала ваша країна. А у війні буває відповідь, вона прилітає", - висловився артист на YouTube-каналі "И Грянул Грэм".

Нагадаємо, нещодавно інший російський музикант – репер Noize MC – підтримав операцію ЗСУ на Курщині. Також артист пояснив, чому вона була необхідною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Андрій Макаревич підтримав операцію ЗСУ на Курщині і різко звернувся до росіян із влучним запитанням 5.00 5 1
Політика / Україна
29.08.2024 199
Еще материалы раздела «Україна»