НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
30.08.2024 650

На Житомирщині жінка біля церкви агітувала за Путіна та Росію: як це закінчилось

На суді жінка провину визнала.

a2b05aa523afb97f4b4f8a513ffd50a9_30.08.24

У Житомирській області до 2 років пробаційного нагляду засудили пенсіонерку, яка біля території церкви прославляла Путіна та РосіюПише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у вироку Брусилівського районного суду Житомирської області

За даними суду, інцидент стався поблизу Свято-Миколаївського храму ПЦУ. Там місцева жителька у розмові з односельчанами почала агітацію за Путіна та Росію. Жінка заперечувала окупацію України та військові злочини російських окупантів. Підсудна доводила односельчанам, що у тому, що росіяни вбивають українців "винна Україна та Верховна Рада". Вона заявляла, що діти в Україні гинуть від "рук українських загарбників", а "Росія є могутньою та сильною і володіє величезним воєнним потенціалом".

На суді жінка провину визнала та заявила, що "перебуває на обліку у лікаря психіатра, де періодично проходить лікування. Щиро розкаюється у вчиненому та просить суворо не карати".

Суд визнав жінку винною за ч. 1 ст. 436-2 КК України та присудив 2 роки пробаційного нагляду.

Також щодо неї будуть застосовані "примусові заходи медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку за місцем її проживання".

Нагадаємо, священник УПЦ МП і співробітник Укрзалізниці готували удари по ешелонах ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Житомирщині жінка біля церкви агітувала за Путіна та Росію: як це закінчилось 5.00 5 2
Політика / Україна
30.08.2024 650
Еще материалы раздела «Україна»