НОВИНИ ДНЯ: Військова допомога від США на $250 млн: яку зброю отримає Україна  Українцям пояснили, коли насправді почнеться осінь  У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихіднихвсі новини дня
Політика
Україна
31.08.2024 268

"Немає бусиків" ТЦК: стало відомо, в якій області одні з найкращих показників із мобілізації

За словами очільника області, в регіоні був лише один неприємний випадок із працівниками ТЦК.

ae80ab4e721149b64e930607a0682df5_31.08.24

У Житомирській області - одні з найкращих показників із мобілізації. Місцева влада стверджує, що в області немає "бусів ТЦК". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів очільник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна".

"Якщо ця робота вибудована правильно - від людини до людини - то вона не має такий примусовий характер, який зображує наш ворог в їх ІПСО, що начебто так скрізь. На Житомирщині за два з половиною роки чи не найвищі показники в країні без скандалів, без перекриття трас", - вважає він.

Посадовець стверджує, що відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні.

"Що стосується мобілізації, то область має великі військові традиції. Відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні. Але й щодо мобілізації ми виконуємо показники, що ставляться Збройними силами України та Генеральним штабом перед нашим ТЦК СП, з високим відсотком, одним із найвищих в країні", - зазначив Бунечко.

За його словами, в регіоні був лише один неприємний випадок із працівниками ТЦК. Це було у Звягільському ТЦК СП.

"Його розглядала тимчасова слідча комісія Верховної Ради у червні. Слідча комісія в ньому розібралася, але цей інцидент був єдиний, бо ми за цим дуже слідкуємо", - сказав він.

Нагадаємо, у Луцьку невідомий стріляв по посту охорони ТЦК, внаслідок чого поранено солдата.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Немає бусиків" ТЦК: стало відомо, в якій області одні з найкращих показників із мобілізації 5.00 5 1
Політика / Україна
31.08.2024 268
Еще материалы раздела «Україна»