НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
31.08.2024 177

Захід досі зволікає з дозволами бити по РФ: чи встигне Україна дістати до ключових об'єктів ворога — ISW

Значна частина російських військових об’єктів залишається в зоні ураження західної зброї.

429dff87ba471ba721e5e1518c0016d6_31.08.24

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що, попри виведення російських літаків за межі досяжності наданих Заходом ракет Storm Shadow і ATACMS, значна кількість російських військових об'єктів усе ще перебуває в межах досяжності західних озброєнь. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться в звіті ISW.

За даними аналітиків, обмеження, накладені на використання західної зброї, дозволяють російським військам використовувати укриття в глибоких тилових районах Росії для підтримки військових операцій проти України.

Західні ракети, зокрема Storm Shadow та ATACMS, мають велику дальність ураження, що дозволяє завдавати ударів по стратегічних цілях у глибині російської території. Однак, попри те, що російські військові перемістили частину своїх літаків і техніки, багато їхніх об’єктів, таких як склади боєприпасів, командні пункти та логістичні вузли, залишаються в межах досяжності цих ракет.

Нагадаємо, видання Politico заявило, що українська влада нібито планує надати США детальний список цілей у Росії, які можуть бути знищені українськими військовими, якщо Вашингтон зніме обмеження на використання зброї. Це є останньою спробою переконати адміністрацію США в необхідності зняття обмежень на використання американської зброї проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Захід досі зволікає з дозволами бити по РФ: чи встигне Україна дістати до ключових об'єктів ворога — ISW 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
31.08.2024 177
Еще колонки: Колонки / Блоги