НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
31.08.2024 190

Гурт ABBA вимагає від Трампа припинити використовувати його пісні у передвиборчій кампанії

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп у своїй передвиборчій кампанії використав пісні популярного гурту ABBA. Музиканти виступили проти.

gettyimages_73987639_75d9c8ad2469ed11ef628f2beb04aa7d_650x410_31.08.24

Про це сказано у заяві холдингу лейблів звукозапису Universal Music, пише РБК-Україна з посиланням на The Gaze. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Разом з учасниками ABBA ми дізналися про появу відеороликів з музикою ABBA, що звучить на заходах Трампа, і вимагали негайно припинити це та видалити їх", - сказано в повідомленні.

Також там додали, що команда Трампа не надсилала жодних запитів на використання пісень ABBA у передвиборчій кампанії. Відповідних дозволів на це не видавали.

Варто зауважити, що на передвиборному мітингу Трампа у Міннесоті лунало кілька хітів гурту ABBA. Зокрема, там включали пісню The Winner Takes it All.

До речі, ABBA - не перші музиканти, які вимагають у Трампа припинити використання їхніх пісень у передвиборній кампанії. Зокрема, Beyonce вимагає від кандидата в президенти прибрати відео з її піснею Freedom після того, як ця пісня стала головною у передвиборчій кампанії кандидата в президенти від демократів Камали Гарріс.

Вибори президента США

Нагадаємо, цього року у листопаді відбудуться вибори президента США. Кандидатами на пост глави держави є Камала Гарріс та Дональд Трамп.

Невдовзі між ними має відбутися перший раунд дебатів. За даними ЗМІ, сторони не можуть домовитись про умови проведення дебатів. Зокрема, команда Гарріс хоче, щоб мікрофон у ході заходу не відключали зовсім.

У кандидата від демократів розраховують, що Трамп зірветься і скаже "щось неввічливе".

Оценка материала:

5.00 / 2
Гурт ABBA вимагає від Трампа припинити використовувати його пісні у передвиборчій кампанії 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
31.08.2024 190
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»