НОВИНИ ДНЯ: Гарріс збільшує відрив від Трампа у виборчому рейтингу, - опитування  Чи планує Україна обмін територіями: Умєров назвав мету Курської операції  Операція України у Курській області є законною, хоч Київ і не попереджав НАТО, - Столтенберг  Забутий секрет з 90-х років минулого століття: як правильно смажити котлети, щоб вони не прилипали  Льодовиковий архів: у Тибеті виявили понад 1700 стародавніх вірусів  Рада розгляне законопроект щодо підвищення податків наступного тижня, - нардеп  Очільник МЗС Чехії попередив Європу про війну з Путінимвсі новини дня
Політика
Світ
01.09.2024 385

Путін заговорив про проблеми: експерт розповів, що сталося у Росії

Суперечності та незадоволення у Росії зростають, кремлівський диктатор Путін має бути готовий до можливих наслідків від цих процесів.

c522f65cebaa43415171ff95e4620024_01.09.24

Володимир Путін намагається показати, що у Росії нібито немає проблем, спричинених війною. Втім рівень життя та стан економіки країни-агресорки свідчать зовсім про інше. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Свідомість росіян настільки змінена пропагандою, що на їхні думки важко вплинути. Міністр закордонних справ України (2007 – 2009 років) Володимир Огризко каже, що влада працювала над цим десятиліттями. Про це він розповів "24 Каналу".

Що хвилює Путіна

Навіть владна верхівка розуміє, що з економікою щось не так. Ціни зросли неймовірно, а населення просто не може дозволити собі щось придбати. З часом це може призвести до речей, яких російський диктатор зовсім не очікує.

"Дивує, що останнім часом Путін відкрито заговорив про проблеми з інфляцією. Ріст цін став викликом для всіх, а очільник Кремля вже говорить про це публічно", – зауважив Володимир Огризко.

Путін перевів економіку на воєнні рейки. Але варто пам'ятати, що ця економіка нічого іншого крім гармат і снарядів не виготовляє. Армія залишається головним споживачем. Формально таке виробництво дає приріст економіки, але для розвитку самої економіки це нічого не значить.

"Наприклад, була інвестиція у військову техніку, але її знищили. Фактично гроші пішли в повітря. Економіка від цього розвиватися не буде", – наголосив колишній міністр закордонних справ України.

Попри все, суперечності та незадоволення, які наростають у Росії, рано чи пізно дадуть про себе знати. Путін вже має до цього готуватися.

Нагадаємо, наступ ЗСУ на Курщині підірвав рейтинги Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін заговорив про проблеми: експерт розповів, що сталося у Росії 5.00 5 1
Політика / Світ
01.09.2024 385
Еще материалы раздела «Світ»