НОВИНИ ДНЯ: Операція України у Курській області є законною, хоч Київ і не попереджав НАТО, - Столтенберг  Забутий секрет з 90-х років минулого століття: як правильно смажити котлети, щоб вони не прилипали  Льодовиковий архів: у Тибеті виявили понад 1700 стародавніх вірусів  Рада розгляне законопроект щодо підвищення податків наступного тижня, - нардеп  Очільник МЗС Чехії попередив Європу про війну з Путіним  Баклажани з квасолею на зиму: простий та смачний рецепт закуски  Міжнародні та державні свята у вересні 2024 року: чи будуть в українців додаткові вихіднівсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2024 199

"Ми не можемо так перемогти": військовий відповів, як закінчити війну в Україні

Військовий розповів, які зміни потрібні українській армії.

ae279fa304f4806f59a40fce4814499b_01.09.24

Україна не може перемогти тактикою малої радянської армії проти великої радянської армії Росії — про це вже говорилося неодноразово. Потрібен зовсім інший підхід. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповів командир 3-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 3-ї ОШБр на позивний “Тоха”.

За його словами, російській армії вдається просуватися завдяки великій кількості особового складу, техніки та озброєння. Втім тактика незмінна.

“В цілому в них нічого не змінюється. У них багато особового складу, техніки. Вона не така якісна, як західні зразки, артилерія та все інше. Просто в них його багато. І тактика дуже проста: вони обирають певну ділянку фронту, починають туди тиснути, стирають. Не вийшло — переключились на іншу ділянку фронту і починають тиснути. Тобто вони точково тиснуть, бачать, що “пролазить” і починають накопичувати особовий склад, техніку, перекидають війська. До речі, це в них виходить гарно”, — каже військовий.

Щоб перемогти Росію у війні, за його словами, потрібен інший підхід та кадрові зміни в армії.

“Якраз через відповідальність керівних осіб. Ставити на посади людей, які дійсно пройшли бойовий шлях і розуміють, що потрібно робити. Тому що сидячи в кабінеті ти не придумаєш, як перемогти ворога. Треба якісь кадрові зміни — сто відсотків”, — розповів “Тоха”.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ми не можемо так перемогти": військовий відповів, як закінчити війну в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
01.09.2024 199
Еще материалы раздела «Україна»