НОВИНИ ДНЯ: Гарріс збільшує відрив від Трампа у виборчому рейтингу, - опитування  Чи планує Україна обмін територіями: Умєров назвав мету Курської операції  Операція України у Курській області є законною, хоч Київ і не попереджав НАТО, - Столтенберг  Забутий секрет з 90-х років минулого століття: як правильно смажити котлети, щоб вони не прилипали  Льодовиковий архів: у Тибеті виявили понад 1700 стародавніх вірусів  Рада розгляне законопроект щодо підвищення податків наступного тижня, - нардеп  Очільник МЗС Чехії попередив Європу про війну з Путінимвсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2024 164

“Треба не квіти сапати у Покровську, а заливати усе ДОТами!”: військовий розповів, як зупинити наступ росіян

Військовий 3 ОШбр відповів, як зупинити ворога.

b030e3b40317ca1185d2605ee690c7db_01.09.24

Нам треба максимально готувати рубежі оборони. Треба не квіти сапати в Покровську, а заливати усе ДОТАми (довготривала оборонна точка — ред.). Тоді, зрозуміло, що вони будуть розбиватися, стиратися об нашу оборону і рано чи пізно видихнуться. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповів командир 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону 3 ОШБр на позивний “Тоха”.

За його словами, війна — це цифри, проста арифметика.

“Вбив десять ворогів, через годину прийшло ще десять, знову вбив — і так умовно місяць. Все, через місяць вони вже не йдуть. Вони видихлися і ти розумієш, що все, вони вже починають на іншій ділянці фронту, бо побачили, скільки б не кидали військ, не можуть пройти”, —  каже військовий.

Оценка материала:

5.00 / 1
“Треба не квіти сапати у Покровську, а заливати усе ДОТами!”: військовий розповів, як зупинити наступ росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
01.09.2024 164
Еще материалы раздела «Україна»