НОВИНИ ДНЯ: Баклажани з квасолею на зиму: простий та смачний рецепт закуски  Міжнародні та державні свята у вересні 2024 року: чи будуть в українців додаткові вихідні  Погода на місяць: чи будуть у вересні спека й затяжні зливи, і чи можливі заморозки та сніг  Росіянам буде не до наступу на Покровськ: експерт вказав на слабке місце окупантів  Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски  Літо затримається в Україні у вересні, але під кінець першого місяця осені можливі заморозки  Прем'єр Вірменії натякнув, що не хоче посередництва РФ на переговорах з Азербайджаномвсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2024 295

​Росія за тиждень запустила по Україні більше 160 ракет, 780 КАБів і 400 дронів, - Зеленський

Росія впродовж тижня запустила по України понад 160 ракет різних типів, 780 керованих авіаційних бомб та 400 ударних безпілотників.

Про це заявив президент Володимир Зеленський. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Цілком справедливо, щоб українці могли відповідати на російський терор саме так, як необхідно, щоб його зупинити. Щодня та щоночі наші міста й села під ворожими ударами", - наголосив він.

Президент зазначив, що для того, аби дати повний захист та убезпечити наші міста від цієї агресії, потрібно більше підтримки для української справедливої відповіді.

"Рішення щодо далекобійних ударів по місцях запуску ракет із Росії, знищення російської військової логістики, спільного збиття ракет і дронів. Все те, що допоможе протистояти російському злу", - додав Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 2
​Росія за тиждень запустила по Україні більше 160 ракет, 780 КАБів і 400 дронів, - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
01.09.2024 295
Еще материалы раздела «Україна»