НОВИНИ ДНЯ: Спека не відступає: прогноз погоди на понеділок, 2 вересня  Путін їде до Монголії, щоб створити небезпечний прецедент — Портников  Отруєння річки Сейм: у Міндовкілля повідомили, чи є загроза для водозабору Києва  "Бабине літо" та антициклон. Синоптик розповіла про погоду на 2 вересня в Україні  Президент Сербії публічно "відхрестився" від Путіна  "Ситуація складна": Сирський розповів, що відбувається на Покровському напрямку  Агресія має коштувати дорого: президент Фінляндії зробив гучну заяву щодо ударів України вглиб РФвсі новини дня
Політика
Україна
02.09.2024 181

"Ситуація складна": Сирський розповів, що відбувається на Покровському напрямку

Ворог має перевагу, але зазнає великих втрат.

c4d54fb68f2796ef709698e5ed759d9c_02.08.24

Ситуація на Покровському напрямку залишається складною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

"На напрямку головного удару ворога ситуація складна. Але всі необхідні рішення на всіх рівнях приймаються без зволікань", - написав головком.

Сирський зазначив, що російські окупаційні війська мають перевагу у кількості озброєння та чисельності особового складу, але завдяки діям українських захисників зазнають відчутних втрат.

Нагадаємо, під час наступу на Покровському напрямку російські окупанти глибоко вклинились на вузькій ділянці фронту і поставили себе під загрозу нищівних ударів ЗСУ із непідготовлених й неукріплених флангів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ситуація складна": Сирський розповів, що відбувається на Покровському напрямку 5.00 5 2
Політика / Україна
02.09.2024 181
Еще материалы раздела «Україна»