НОВИНИ ДНЯ: Наступ ЗСУ на Курщині підірвав рейтинги Путіна – ISW  Удари по Росії – рішення Байдена досі немає: чому Захід боїться Путіна  Зеленський закликав Захід дати дозвіл на далекобійність: не можна затягувати  Літо затримається в Україні у вересні, але під кінець першого місяця осені можливі заморозки  Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Тривожна кнопка, "привабливі" укриття та три формати. Які правила роботи садочків в Україн  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз всі новини дня
Політика
Україна
02.09.2024 136

Зеленський закликав Захід дати дозвіл на далекобійність: не можна затягувати

Для того, щоб повністю захищати Україну та українців, нашій країні потрібен дозвіл на далекобійність. Також потрібні далекобійні снаряди та ракети.

_zelenskii___f_16_f16_foto___vitalii___nosach_rbk_ukrai__na20240006_8e3b5e09966373fe020910b4ec295c62_650x410_02.09.24

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, пише РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення голови держави. Про це повідомляють Контракти.UA.

За його словами, очищення українського неба від КАБів РФ, буде сильним кроком, щоб примусити Росію шукати закінчення війни та справедливий мир. У свою чергу, представники України вже дали всю необхідну інформацію і деталі "нашим партнерам".

Із запитом надати дозволи на далекобійність, Зеленський звернувся Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції та Німеччини.

"Нам потрібні можливості і дозволи на далекобійність, і ваші далекобійні снаряди та ракети. Не можна відкладати життєво важливі рішення", - сказав президент.

Зеленський наголосив, що ці рішення - це саме те, що може найбільш правильно вплинути на події.

Трагедія в Харкові

До цього заклику президент дійшов, згадавши на початку звернення вчорашні удари РФ по Харкову. Унаслідок влучання російських бомб по місту загинуло шестеро людей, постраждали - 97.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський закликав Захід дати дозвіл на далекобійність: не можна затягувати 5.00 5 1
Політика / Україна
02.09.2024 136
Еще материалы раздела «Україна»