НОВИНИ ДНЯ: Ікра баклажанна: класичний рецепт  Прийде похолодання? Синоптики дали прогноз на новий робочий тиждень в Україні  Зодіакальний гороскоп на вересень 2024 року для всіх 12 знаків  США вважають малоймовірним, що F-16 збили "дружнім вогнем" з Patriot  Якою буде в Україні погода у вересні: прогноз "Укргідрометцентру"  Кремль готує запасний варіант і може піти війною на ще одну сусідню країну - Коваленко  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 2-8 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
02.09.2024 587

У міноборони Британії розповіли, коли може сповільнитися наступ росіян на Покровськ

Протягом минулого тижня російська армія прискорила свій наступ до Покровська на Донеччині, наблизившись до його околиць на відстань близько 10 кілометрів.

Британська розвідка прогнозує, що темп просування росіян може сповільнитися, коли вони увійдуть до житлових районів міста, повідомляють Контракти з посиланням на міністерство оборони Великої Британії.

Місто має важливе стратегічне значення, будучи ключовим логістичним центром у регіоні. У відомстві зазначили, що його захоплення може суттєво вплинути на існуючі українські лінії постачання, подовживши і перенаправивши їх, що ускладнить поповнення запасів до ключових опорних пунктів між Часовим Яром і Вугледаром.

«На інших напрямках фронту на сході та півдні України оперативна ситуація залишається без суттєвих територіальних змін із низьким темпом бойових дій», – додали у міноборони Великої Британії.

Оценка материала:

5.00 / 2
У міноборони Британії розповіли, коли може сповільнитися наступ росіян на Покровськ 5.00 5 2
Політика / Україна
02.09.2024 587
Еще материалы раздела «Україна»