НОВИНИ ДНЯ: В Україні з вересня підняли акциз на пальне. Що буде з цінами на бензин  В ОП розкрили подробиці про нову українську балістичну ракету  Українців попередили про погіршення погоди: прогноз на вівторок, 3 вересня  Путін заговорив про мирні переговори і розборки з "українськими бандитами" на Курщині  Зеленський підписав закон про підвищення акцизів на бензин, дизель та автогаз  Де в Україні спаде спека і пройдуть дощі: прогноз на тиждень, 3-8 вересня  Деяким українцям заборонять керувати автомобілем: у кого поліція забиратиме прававсі новини дня
Політика
Світ
03.09.2024 12974

Путін заговорив про мирні переговори і розборки з "українськими бандитами" на Курщині

Путін сказав, що влада України нібито не зацікавлена у припиненні бойових дій, тому що "не хоче проводити президентські вибори".

7c575565e334aee00bece1c2c93644ff_03.09.24

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ нібито ніколи не відмовлялася від переговорів з Україною про мир. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляють росЗМІ.

"Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів, але треба розібратися з бандитами, які проникли на територію країни", – зазначив президент країни-окупантки РФ.

За словами Путіна, Росія "розбереться з українськими бандитами в Курській області", які "прагнули дестабілізувати обстановку в прикордонні".

Також диктатор сказав, що влада України нібито не зацікавлена у припиненні бойових дій, тому що "не хоче проводити президентські вибори".

Нагадаємо, наступ ЗСУ на Курщині підірвав рейтинги Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін заговорив про мирні переговори і розборки з "українськими бандитами" на Курщині 5.00 5 3
Політика / Світ
03.09.2024 12974
Еще материалы раздела «Світ»