НОВИНИ ДНЯ: Туреччина подала заявку до БРІКС у прагненні створити альянси за межами Заходу, - Bloomberg  Китай відповів на нові ядерні погрози Росії  Серпень 2024: як глобальне потепління вплинуло на погоду в Києві  У школах України будуть пацювати інспектори з безпеки: навіщо це потрібно  В Україні з вересня підняли акциз на пальне. Що буде з цінами на бензин  В ОП розкрили подробиці про нову українську балістичну ракету  Українців попередили про погіршення погоди: прогноз на вівторок, 3 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2024 159

В ОП розкрили подробиці про нову українську балістичну ракету

Подоляк відповів на запитання, чи нова українська балістична ракета битиме на відстань понад 500 км.

27e562a16cf0760e0347e9652949bd54_03.09.24

В Україні на сьогодні активно розвивається дронове виробництво, яким інтенсивно займаються приватні і державні компанії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Деталі розповів радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю Новини.LIVE.

За словами Подоляка, за наявності різних модифікацій, Україна має певну перевагу на деяких напрямках.

"Що стосується ракет, то, наприклад, балістичну зробити вкрай складно. Не можна отримати готові регламентні документи, інженерну складову, бо це ліцензії. Друге, було дуже багато людей, які хотіли отримати прибуток тут і зараз", - розповів радник ОП.

Крім того, Подоляк відповів на запитання, чи нова українська балістична ракета битиме на відстань понад 500 км.

"Плю-мініус, 600-700, як сказав Президент. Але я думаю, що всі ці питання ми побачимо під час їх роботи. Мені дуже подобалась фраза Президента "не треба говорити про Кримський міст, треба спочатку зробити, а потім говорити. Здається, Курська операція це теж показала. Так, можна говорити з точки зору якихось загальних речей", - резюмував радник ОП.

Раніше Михайло Подоляк озвучив причину, чому перемовини з ОП наразі неможливі.

Оценка материала:

5.00 / 2
В ОП розкрили подробиці про нову українську балістичну ракету 5.00 5 2
Політика / Україна
03.09.2024 159
Еще материалы раздела «Україна»