НОВИНИ ДНЯ: З'їзд Демпартії не допоміг Гарріс істотно відірватися від Трампа – соцопитування  В Україні змінили порядок мобілізації деяких військовозобов’язаних: про кого йдеться  Зниження призовного віку в Україні: військовий лікар відповів, наскільки молодою має бути армія  Смачніше за сирники: три рецепта українських ґомбовців з вишнями, полуницею та сливами  Коли церковне свято Воздвиження Хреста Господнього 2024 року: історія, традиції  В Україну йде похолодання: коли зміниться погода   Зеленський оцінив, чи можливо зараз повернути контроль над ЗАЕС військовим шляхомвсі новини дня
Політика
Світ
03.09.2024 173

"Король жахів" Стівен Кінг підтримав наступ ЗСУ на Курщину: що він сказав

Письменник вже котре підтримує Україну.

0a8088c7805f5417016072daa46e93fb_03.09.24

Американський письменник Стівен Кінг, якого також називають "Король жахів", публічно підтримав наступальну операцію ЗСУ в Курській області. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Свою думку він опублікував на сторінці у мережі X.

Письменник написав, що Росія отримує те, що заслуговує, оскільки саме вона почала цю війну.

"Росіяни отримують свою порцію лайна, і вони на це заслуговують. Зрештою, вони це почали", — написав він.

Менше ніж за добу публікацію Стівена Кінга побачили 1,5 мільйона користувачів, і вона викликала активну реакцію.

Частина коментаторів підтримала його позицію, заявивши, що Росія заслуговує на все, що отримує за напад на Україну, і підкреслили право України на захист від незаконного вторгнення. Декілька користувачів висловили впевненість, що імперії та тирани, такі як Росія та Путін, зрештою впадуть, а також зауважили, що Україна має право використовувати всі можливі засоби для захисту.

Нагадаємо, 76-річний автор бестселерів Стівен Кінг активно підтримує Україну. Ще на початку війни він заявив про свою підтримку українців, публікуючи фото у футболці з написом "I stand with Ukraine" і підписуючи пости "Слава Україні!". Кінг також розірвав контракти з російськими видавництвами та висловлювався проти Росії в соцмережах. Хоча іноді він не згадує Україну прямо, він регулярно носить одяг з українською символікою.

У жовтні 2022 року Стівен Кінг закликав Росію і її президента Володимира Путіна залишити Україну. На новорічну ніч він висловив бажання, щоб в Україні настав мир. Письменник неодноразово звертався до росіян з вимогою припинити військові дії та вбивства мирного населення. У травні 2024 року Кінг запропонував, щоб Володимир Зеленський і Володимир Путін зустрілися в поєдинку, щоб зупинити насильство.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Король жахів" Стівен Кінг підтримав наступ ЗСУ на Курщину: що він сказав 5.00 5 2
Політика / Світ
03.09.2024 173
Еще материалы раздела «Світ»