НОВИНИ ДНЯ: Наступ ЗСУ на Курщині підірвав рейтинги Путіна – ISW  Удари по Росії – рішення Байдена досі немає: чому Захід боїться Путіна  Зеленський закликав Захід дати дозвіл на далекобійність: не можна затягувати  Літо затримається в Україні у вересні, але під кінець першого місяця осені можливі заморозки  Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Тривожна кнопка, "привабливі" укриття та три формати. Які правила роботи садочків в Україн  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз всі новини дня
Політика
Світ
02.09.2024 1279

Путін прибув до Монголії: зустріли з почесним караулом

Арешту Путіна в програмі візиту не передбачено, натомість заплановано урочистий прийом.

a506f7e2f1e0d1a7fff9f323809e42f8_02.09.24

У понеділок, 2 вересня, пізно увечері за місцевим часом до столиці Монголії Улан-Батора прибув літак президента РФ Володимира Путіна. Монгольська влада, яка відповідно до Римського статуту повинна була виконати ордер на арешт воєнного злочинця, влаштувала господарю Кремля помпезний прийом - з червоною доріжкою та почесним караулом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Відео зустрічі Путіна опублікувала адміністрація президента Монголії.

У міжнародному аеропорту "Чінгісхан" Володимира Путіна зустріла міністерка закордонних справ Монголії Батмунхійн Батцецег.

У планах Путіна — участь в урочистих заходах з нагоди 85-річчя спільної перемоги радянських і монгольських військ над японськими на річці Халхин-Гол. На урочистості його запросив монгольських колега Ухнаагійн Хурелсух.

Путін і Хурелсух покладуть квіти до пам'ятника маршалу Жукову в Улан-Баторі та проведуть переговори.

Арешту Путіна в програмі візиту не передбачено, натомість заплановано урочистий прийом на честь російського президента.

Нагадаємо, візит Путіна до Монголії став першою поїздкою російського президента до країни, яка має заарештувати його за ордером, виданим 2023 року Міжнародним кримінальним судом у Гаазі.

Оценка материала:

3.00 / 2
Путін прибув до Монголії: зустріли з почесним караулом 3.00 5 2
Політика / Світ
02.09.2024 1279
Еще материалы раздела «Світ»