НОВИНИ ДНЯ: В Україну йде похолодання: коли зміниться погода   Зеленський оцінив, чи можливо зараз повернути контроль над ЗАЕС військовим шляхом  Більше, ніж червоний: 5 автентичних рецептів борщу, про які ви не знали  Коли до України прийде похолодання: прогноз синоптика на вересень  Туреччина подала заявку до БРІКС у прагненні створити альянси за межами Заходу, - Bloomberg  Китай відповів на нові ядерні погрози Росії  Серпень 2024: як глобальне потепління вплинуло на погоду в Києвівсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2024 194

Кабмін взявся за комуналку. В Україні запускають експериментальну платформу ЖКП

В Україні стартує експериментальний проєкт Єдиної платформи житлово-комунальних послуг. Користувачі отримають електронний кабінет, де можна буде дізнатися тарифи та укласти договір.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву під час засідання уряду. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Робимо важливий крок до впорядкування житлово-комунальних послуг. Запускаємо експериментальний проєкт Єдиної платформи ЖКП", - сказав він.

За його словами, ця система автоматизує процеси, забезпечить доступні та зручні сервіси, покращить облік споживачів, дозволить краще контролювати якість послуг.

"Користувачі матимуть електронний кабінет і зможуть отримати всю інформацію про управителів, виконавців послуг, ціни й тарифи, результати розгляду своїх звернень, а також зможуть укласти чи розірвати договір онлайн", - повідомив прем'єр.

Шмигаль розповів, що платформа буде інтегрована з іншими інформаційними системами, що забезпечить обмін даними.

"Очікуємо, що якомога більше громад долучаться до реалізації цього проєкт", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кабмін взявся за комуналку. В Україні запускають експериментальну платформу ЖКП 5.00 5 2
Політика / Україна
03.09.2024 194
Еще материалы раздела «Україна»