НОВИНИ ДНЯ: СБУ затримує всіх паліїв військових авто, вони мають отримати довічне ув’язнення – експерт  Україні на початку тижня прогнозують до +28°  Кількість росіян на Курському напрямку зросла в 3-4 рази, - ОТУ "Сіверськ"  Удари вглиб Росії: Шольц повідомив, чи дасть добро  “Тиснемо на Росію”: Зеленський розповів про перебіг Курської операції  Вдарить аномальна спека: де в Україні буде +29 градусів  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУвсі новини дня
05.09.2024 207

Як довго Україна утримуватиме території Курщини: Зеленський дав чітку відповідь

За словами Зеленського, Україна утримуватиме територію РФ, оскільки вона є невід'ємною частиною плану перемоги щодо завершення війни.

a4b34a6df300fc7662af86cf4362f722_05.09.24

Україна буде утримувати захоплені території РФ доти, доки не змусить сісти за стіл перемовин російського диктатора Володимира Путіна. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це президент Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю NBC News.

За словами Зеленського, Україна "утримуватиме" територію, оскільки вона є невід'ємною частиною його "плану перемоги" щодо завершення війни, додавши, що представить цю пропозицію міжнародним партнерам, як-от Сполученим Штатам.

"Нам не потрібна російська територія. Наша операція в Курській області спрямована на відновлення нашої територіальної цілісності. Нам не потрібна їхня земля. Але ми утримуватимемо її, оскільки вона є невід'ємною частиною плану перемоги України, який буде представлений нашим міжнародним партнерам, зокрема США... Наразі вона нам потрібна", – сказав він про територію, яку Україна зараз утримує в Росії.

Водночас Зеленський сказав, що не може обговорювати, чи планує Україна спробувати захопити більше російської території.

"Я не скажу, вибачте, я не можу про це говорити. Це як початок нашої, цієї Курської операції. За всієї поваги, я не можу про це говорити, я думаю, що успіх дуже близький до несподіванки", – сказав він.

Нагадаємо, наступ ЗСУ на Курщині підірвав рейтинги Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як довго Україна утримуватиме території Курщини: Зеленський дав чітку відповідь 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
05.09.2024 207
Еще колонки: Колонки / Блоги