НОВИНИ ДНЯ: У Франції обрали нового прем'єр-міністра: що про нього відомо  Зеленський зізнався, чи попереджав Байдена про Курську операцію  "Вже повіває свіжим повітрям": синоптикиня прогнозує до +12° в Україні  Держдеп відповів на погрози Лаврова порадою вивести війська з України  Шольц анонсував передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T  У Путіна зробили нову заяву про війну та діалог  В Україні у п'ятницю переважно без опадів, до +28°всі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
05.09.2024 127

Зеленський приїде на засідання "Рамштайну" в Німеччину, - Spiegel

Президент України Володимир Зеленський приїде на засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн". Засідання відбудеться у Німеччині.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Spiegel. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як зазначає видання, Зеленського у п'ятницю, 6 вересня, очікуються на зустрічі "Рамштайну" у Німеччині.

Президент України хоче звернутися до західних партнерів з проханням про подальше постачання зброї для боротьби з Росією. Зокрема, постачання ракет великої дальності та додаткових систем протиповітряної оборони.

"У Берліні розповіли, що Зеленський своїм візитом на зустріч міністрів оборони держав, що підтримують Україну, хотів ефектно описати всю серйозність ситуації", - відзначає німецьке видання.

Журналісти також наголошують, що візит Зеленського зробить засідання більш політичним.

Зустріч Контактної групи відбудеться на військовій базі "Рамштайн" у Німеччині. Там також буде присутній міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський приїде на засідання "Рамштайну" в Німеччину, - Spiegel 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
05.09.2024 127
Еще материалы раздела «Ранкова кава»