НОВИНИ ДНЯ: Шольц анонсував передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T  У Путіна зробили нову заяву про війну та діалог  В Україні у п'ятницю переважно без опадів, до +28°  Україна наближається до дозволу на глибокі удари по РФ західною зброєю, - експерт  В Україні необхідна тотальна мілітаризація суспільства – Жорін  До України прийшло бабине літо: прогноз погоди на п'ятницю, 6 вересня   Кім Чен Ин стратив декілька десятків чиновників через повінь в КНДРвсі новини дня
Політика
Світ
05.09.2024 1158

В ЦПД пояснили, що ховається за розмовами Путіна про "мир"

Глава Кремля Владімір Путін хоче капітуляції України. А його розмови про мир - всього лише пастки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram керівника Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка. Про це повідомляють Контракти.UA.

За його словами, не варто плутати поняття "мир" і "капітуляція", бо Путіну потрібна саме капітуляція України, бо саме Путін претендує території України і "включив" їх у склад Росії.

"Мир потрібен нам, але справедливий, за нормами міжнародного права, на що Путін не готовий. Всі розмови про Стамбул 2022 не повернуть зруйнований Бахмут, тому він бреше. Йому потрібна наша капітуляція. А розмови про мир - це пастки, як і понад 100 років тому Росія хоче розділити нас зсередини навколо різних бачень, аби ми припинили опір", - вважає Коваленко.

На жаль, як підкреслив він, Путіну досі потрібна вся Україна.

"Нічого спільного між термінами "мир" і "капітуляція" немає. Путін - це про бажання капітуляції України", - констатував військовий.

Оценка материала:

5.00 / 2
В ЦПД пояснили, що ховається за розмовами Путіна про "мир" 5.00 5 2
Політика / Світ
05.09.2024 1158
Еще материалы раздела «Світ»