НОВИНИ ДНЯ: У Франції обрали нового прем'єр-міністра: що про нього відомо  Зеленський зізнався, чи попереджав Байдена про Курську операцію  "Вже повіває свіжим повітрям": синоптикиня прогнозує до +12° в Україні  Держдеп відповів на погрози Лаврова порадою вивести війська з України  Шольц анонсував передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T  У Путіна зробили нову заяву про війну та діалог  В Україні у п'ятницю переважно без опадів, до +28°всі новини дня
Політика
Світ
06.09.2024 5910

У Путіна зробили нову заяву про війну та діалог

Речник президента РФ наголосив, що "головне – досягти тих цілей, які стоять перед нами, а вже далі, якими методами – це другорядне".

393efd131f565ddcf8260aebb8385fc7_06.09.24

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що ні США, ні держави Європи, ні Україна начебто не схильні до політико-дипломатичних способів врегулювання, тому війна має тривати до досягнення цілей Москви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це речник російського диктатора заявив у ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

Пєсков заявив, що від самого початку Путін нібито неодноразово наголошував на готовності до "врегулювання політико-дипломатичними засобами".

"Адже СВО (так росіяни називають війну – ред.) – це крайнє рішення, це крайній захід, який був застосований після того, як країни колективного Заходу та Україна відкинули будь-які пропозиції щодо діалогу", – вигадав спікер Путіна.

Він наголосив, що для РФ "головне – досягти тих цілей, які стоять перед нами, а вже далі, якими методами – це другорядне". Пєсков також збрехав, що Москва готова досягати своїй цілей "переважно мирними способами".

"Але ми бачимо, що ні Вашингтон, ні європейські держави, ні Україна не схильні до політико-дипломатичних способів. Тому СВО має продовжуватися до досягнення цілей", – наголосив речник голови Кремля.

Нагадаємо, 26 серпня Пєсков заявив, що станом на зараз переговори з Україною втратили свою актуальність.

Оценка материала:

3.67 / 3
У Путіна зробили нову заяву про війну та діалог 3.67 5 3
Політика / Світ
06.09.2024 5910
Еще материалы раздела «Світ»