НОВИНИ ДНЯ: ССО розгромили російську колону на Курщині: який результат   Зеленський повідомив, коли Україна підготує детальний план закінчення війни  Солодкі мариновані помідори з перцем на зиму: смачний рецепт  Телеканал ABC затвердив остаточні правила дебатів між Трампом та Гарріс  Синоптикиня дала прогноз погоди в Україні у п'ятницю  Путін назвав території України, які РФ хоче окупувати першочергово  Як приготувати смажені картопляні пиріжки з сиромвсі новини дня
Політика
Україна
06.09.2024 219

Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив важливу заяву — про що він попередив свого адвоката

За словами адвоката, підозрюваний у справі сказав це на випадок, якщо з ним "щось станеться" в ізоляторі тимчасового тримання.

2b5aa679ceb8e955258df3d71f2cb82f_06.09.24

Підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон 18-річний В’ячеслав Зінченко попередив свого адвоката Ігоря Сулиму, що не буде вчиняти самогубство. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це захисник Зінченка розповів в інтерв’ю "Українським новинам".

Як сказав адвокат, Зінченко не скаржиться на умови в ізоляторі тимчасового тримання, куди його перевели із СІЗО. Хлопець багато читає. Книги бере в місцевій бібліотеці та просить передати від батьків.

Як стверджує адвокат, до камери Зінченка підселяють людей, щоб ті начебто в нього щось розпитали. Водночас про погрози хлопець йому не розказував, однак попереджав, що не вчинятиме самогубства.

"Якщо зі мною щось станеться, то майте на увазі, я цього не робив”, — розповів про записку Зінченка його адвокат.

Також захисник повідомив, що підозрюваного обмежували в певних харчах, але "питання швидко розв’язувалися", тому він не голодує.

Нагадаємо, наприкінці серпня підозрюваного у вбивстві мовознавиці та ексдепутатки Ірини Фаріон В’ячеслава Зінченка перевезли до іншого ізолятора. За даними слідства та суду, відсутні будь-які безпосередні загрози життю та здоров'ю підозрюваного.

Раніше у Зінченка відбувся обшук. В нього вилучили чимало особистих речей. Серед вилученого майна — дві пари кросівок, ноутбук та телефон.

26 липня суд обрав запобіжний захід підозрюваному жителю Дніпра В’ячеславу Зінченку. Він впродовж двох місяців перебуватиме під вартою у слідчому ізоляторі під час проведення досудового слідства.

Оценка материала:

5.00 / 1
Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив важливу заяву — про що він попередив свого адвоката 5.00 5 1
Політика / Україна
06.09.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»