НОВИНИ ДНЯ: Зеленський повідомив, що з мобілізацією в Україні зараз  ССО розгромили російську колону на Курщині: який результат   Зеленський повідомив, коли Україна підготує детальний план закінчення війни  Солодкі мариновані помідори з перцем на зиму: смачний рецепт  Телеканал ABC затвердив остаточні правила дебатів між Трампом та Гарріс  Синоптикиня дала прогноз погоди в Україні у п'ятницю  Путін назвав території України, які РФ хоче окупувати першочергововсі новини дня
Політика
Світ
06.09.2024 112

Телеканал ABC затвердив остаточні правила дебатів між Трампом та Гарріс

Вже наступного вівторка, 10 вересня, між кандидатами у президенти США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс пройдуть дебати. Телеканал ABC затвердив остаточні правила протистояння.

_tramp_gettyimages_1941204619_72767a3848e0a4f6bfca8c25a5341ee7_650x410_06.09.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на ABC News. Про це повідомляють Контракти.UA.

Зазначається, що модераторами дебатів виступатимуть провідний та головний редактор програми "World News Tonight" Девід Мьюїр та ведуча програми "Prime" на каналі ABC News Live Лінсі Девіс.

Це будуть перші дебати між кандидатом від Демократичної партії Гарріс та її опонентом від республіканців Трампом. Вони пройдуть у Філадельфії (штат Пенсільванія) у Національному конституційному центрі та не передбачають присутності глядачів. Дебати триватимуть 90 хвилин із двома рекламними паузами.

Правила дебатів

Запитання кандидатам у президенти США зможуть ставити лише модератори зустрічі. Мікрофон буде включений тільки для політика, чия черга говорити.

Вступних заяв не буде, а на заключні виступи буде виділено дві хвилини на кожного кандидата.

Крім того, час відповіді на кожне запитання також буде обмежено двома хвилинами. Ще дві хвилини буде на спростування та ще одна на уточнення, роз'яснення чи відповідь.

Трамп та Гарріс стоятимуть за трибунами протягом усього часу дебатів. На сцені заборонено будь-який реквізит або заздалегідь написані нотатки. Кожному кандидату видадуть ручку, блокнот та пляшку води.

Також співробітникам передвиборної кампанії не дозволяється взаємодіяти з кандидатами протягом усього заходу, включаючи рекламні паузи.

Що ще відомо

У вівторок було проведено віртуальне підкидання монетки, щоб визначити місце на подіумі та порядок заключних виступів. Трамп переміг у підкиданні та вибрав порядок.

Колишній президент США виступить із останнім заключним словом, а віце-президент Гарріс обрала праву позицію на трибуні, тобто ліворуч на сцені.

Вибори у США

Нагадаємо, що вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року. Американські громадяни обиратимуть як главу держави, так і віцепрезидента. На посаду новообрані чиновники вступлять 20 січня 2025 року, після інавгурації.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що адміністрація президента США Джо Байдена планує звинуватити Росію в постійних спробах вплинути на вибори в Америці. Як пише CNN, Кремль нібито використовує для цього ЗМІ та онлайн платформи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканал ABC затвердив остаточні правила дебатів між Трампом та Гарріс 5.00 5 1
Політика / Світ
06.09.2024 112
Еще материалы раздела «Світ»