НОВИНИ ДНЯ: План закінчення війни і неминуче покарання Путіна: головне із інтерв’ю Зеленського NBC News  Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія  Монголія поважає Путіна більше, ніж міжнародне право, - Зеленський  Ці два продукти псують смак і структуру м'ясних котлет: у жодному разі їх не додавайте  Зеленський повідомив, що з мобілізацією в Україні зараз  ССО розгромили російську колону на Курщині: який результат   Зеленський повідомив, коли Україна підготує детальний план закінчення війнивсі новини дня
Політика
Україна
06.09.2024 1577

ССО розгромили російську колону на Курщині: який результат

На Курщині одразу кілька підрозділів ССО завдають комплексних ударів по військовій логістиці ворога.

a62fe687ba8b81e7378ae32ac1e6e20b_06.09.24

Сили спецоперацій показали відео, як розгромили російську військову колону у Курській області. Вдалося знищити сім одиниць ворожої техніки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляється у телеграм-каналі ССО.

Там поінформували, що на Курщині одразу кілька підрозділів ССО завдають комплексних ударів по російській військовій логістиці.

Бійці знищують ворожі колони, зокрема і з понтонними автомобілями, за допомогою дронів та артилерії дружніх підрозділів Сил оборони України.

"На черговому відео – приклад того, як чітко спрацювали воїни Сил спеціальних операцій під час знищення ворожих цілей. Кожен підрозділ мав окрему задачу: розвідку з неба, корегування FPV-дронів та наведення артилерії", – йдеться в повідомленні.

В результаті ССО знищили сім одиниць ворожої техніки, серед якої було п’ять понтонних автомобілів.

Оценка материала:

5.00 / 2
ССО розгромили російську колону на Курщині: який результат 5.00 5 2
Політика / Україна
06.09.2024 1577
Еще материалы раздела «Україна»