НОВИНИ ДНЯ: План закінчення війни і неминуче покарання Путіна: головне із інтерв’ю Зеленського NBC News  Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія  Синоптикиня дала прогноз погоди в Україні у п'ятницю  Зеленський зізнався, чи попереджав Байдена про Курську операцію  "Вже повіває свіжим повітрям": синоптикиня прогнозує до +12° в Україні  В Україні у п'ятницю переважно без опадів, до +28°  МВФ підштовхує Україну до послаблення гривні та підвищення податків, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Світ
06.09.2024 194

"Мирні переговори" від Путіна: в Австрії зробили приголомшливу заяву

Австрія готова стати посередником під час переговорів між Україною та Росією.

617dd2a65f0b75424a0adace2aed841c_06.09.24

Канцлер Австрії Карл Негаммер, коментуючи заяву Путіна, запропонував провести мирні переговори між РФ та Україною "без попередніх умов" і "на рівні очей". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку заяву австрійський політик зробив на сторінці в X.

Ба більше, він заявив, що його країна готова стати посередником під час переговорів між Україною та Росією.

"Ми беремо до уваги заяви російського президента щодо його відкритості до мирних переговорів з Україною. Будь-які переговори повинні відбуватися без попередніх умов і на рівні очей. Австрія буде готова підтримати справедливий і тривалий мир, заснований на міжнародному праві, і слугувати майданчиком для переговорів як країна, яка головує в ОБСЄ", – йдеться у його дописі.

Нагадаємо, в четвер очільник Кремля Путін заявив, що РФ начебто готова розмовляти з Україною, але не на основі "ефемерних вимог", а на базі узгоджених у Стамбулі параметрів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мирні переговори" від Путіна: в Австрії зробили приголомшливу заяву 5.00 5 2
Політика / Світ
06.09.2024 194
Еще материалы раздела «Світ»